Man tror det er løgn, men endnu et år er snart gået og vi er igen i gang med planlægning af UCU’s Generalforsamling og netværksdage i 2024.

Arrangementet afholdes på TRINITY HOTEL & KONFERENCE CENTER, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia i dagene 27-28. februar 2024.

Hvad er oppe i tiden, kigger vi på nogle af Gartners Top10 siger de: Bæredygtig teknologi, AI udvikling, Intelligente applikationer, Kontinuerlig styring af trusselseksponering etc. er emner som virkelig er oppe i tiden.
Derfor er vi spændt på, hvad leverandører byder ind med. Vi har bedt dem om at komme med indlæg om de vigtigste nyheder og trends siden sidst. Ligesom vi også vil få en opdatering på Avaya. Deres mål for fremtiden er særligt interessant efter de er kommet igennem deres Chapter 11 rekonstruktion.

Vores fokus vil være på markedstrends for Unified Communication og vi forsøger at få aftalen i hus med Løkkegaard, som jo desværre blev forhindret ved det seneste arrangement. Vi er alle ramt af de øgede EU-reguleringer og NIS2 er det seneste ekstra lag vi skal være opmærksomme på. Der vil selvfølgelig blive sat tid af til erfaringsudveksling. Det har været et af de bærende elementer igennem alle årene og også den del, der giver flest positive tilbagemeldinger.

Vi har i år valgt en ”early bird” pris på kun kr. 2000,- ex moms (denne pris er kun for medlemmer af UCU netværksgruppen). Denne pris gælder frem til 15/12-2023, hvorefter prisen vil være kr. 2500,- ex. moms pr. person.
Er man ikke medlem kan man deltage til en pris af kr. 2500,- ex. moms som er kostpris.

Da agendaen er under udarbejdelse, er jeres ønsker om emner selvfølgelig meget velkomne. Disse kan sendes til Benita på mail bebej@orsted.com

Vi håber selvfølgelig at se rigtig mange deltagere – så vi kan gøre UCU netværksdage til en succes i lighed med foregående år. Husk at dele invitationen, hvis du kender nogen der kan få glæde af at deltage.

På vegne af Bestyrelsen 

Peder Pagh

Tilmelding gøres her
Fornavn og efternavn
Titel
Firma
E-mailadresse
Telefonnummer
Prissætning
Det er inkl. overnatning og fuld forplejning.Generalforsamling
Som medlem af UCU deltager jeg i generalforsamlingen

Ekstra overnatning
Jeg ønsker en ekstra overnatning fra den 26-27 februar. Jeg er bekendt med, at denne overnatning ikke er den del af pakkeprisen.


Info omkring forplejning
Hvis man er vegetar eller har nogen former for allergener, der skal tages hensyn til. Må det meget gerne oplyses her, tak.


Bliv medlem af vores facebook gruppe

KLIK HER

Bliv medlem af vores LinkedIn gruppe

KLIK HER