Hvem er UCU?

Unified Communication Usergroup, også kendt som UCU, er en selvstændig netværksgruppe ledet af en bestyrelse valgt af dets medlemmer. Netværksgruppen rummer et mangfoldigt spektrum af medlemsfirmaer fra både den private og offentlige sektor.

UCU blev grundlagt i 1990'erne som Nortel Brugergruppe DK og har siden udviklet sig til en omfattende netværksgruppe med interesse i Unified Communications, mobilitet, sikkerhed og meget mere. Vi dækker et bredt felt og justerer konstant vores fokus for at matche markedets udvikling og medlemmernes præferencer.

Hvad er vores formål og værdigrundlag?

Målet med Unified Communication Usergroup er at styrke udvekslingen af viden og erfaringer mellem medlemmerne omkring kommunikationsløsninger og tilknyttede produkter.

Hvorfor vælge os?

Robust netværk: Vores sociale begivenheder baner vejen for et værdiskabende netværk mellem producenter, leverandører og eksperter, hvilket giver dig adgang til essentiel viden om andres virksomhedsløsninger og initiativer.

Indsigt og inspiration: Medlemmerne opnår forståelse for de seneste tendenser og teknologier, som er vitale for at udvikle og opretholde effektive kommunikationsstrategier i deres virksomheder.

Eksklusive events: Vi stræber efter at arrangere Teams temadage, en todages konference fyldt med engagerende workshops og præsentationer fra diverse leverandører og producenter, samt inspirerende hovedtaler om aktuelle emner.

Bliv en del af vores netværk og få adgang til dybdegående viden og muligheder, der kan forbedre din virksomheds kommunikationsløsninger.

Nogle af UCU's events kan være forbeholdt betalende medlemmer.


Medlemskab

Prisen for et medlemsskab er kr 3000,00 årligt.

Deltagelse i nogle af UCU's arrangementer kan kræve betalt medlemsskab. 

Se iøvrigt vedtægterne for UCU


Regler for medlemsskab 
 
UCU's medlemsgrundlag er private virksomheder, offentlige institutioner og organisationer. 

Hvert firma kan have flere medlemmer, men hvert firma har kun én stemme ved generalforsamlingen. Hvert firma kan efter behov være repræsenteret ved flere repræsentanter ved brugergruppens møder.

Hvornår er du medlem, og hvornår er du leverandør: "Hvis dit hovedformål er salg og support af UC løsninger, andre løsninger og eller ydelser", er du som udgangspunkt leverandør.



Opsigelse af medlemskab

Medlemskab kan opsiges skriftligt med 3 måneder varsel til et kalenderårs begyndelse. 

Ved opsigelse send venligst en mail til kasserer Robert Mortensen på rmo@bll.dk




Bliv medlem af vores facebook gruppe

KLIK HER

Bliv medlem af vores LinkedIn gruppe

KLIK HER